13 August, 2022 09:19

У Фонді Олени Пінчук новий керівник

Фонд Олени Пінчук повідомляє про зміни в керівництві. Виконуючою обов’язки директорки Фонду призначено Ольгу Сердюк, яка до цього була програмною директоркою Фонду. Ольга Руднєва залишає посаду директорки і продовжить співробітництво з Фондом у якості консультанта.
У Фонді Олени Пінчук новий керівник / Elena Pinchuk Foundation
Коментуючи, засновниця  Фонду Олена Пінчук зазначила:
«Я вдячна Ользі Руднєвій за ті 18 років, які вона присвятила роботі в Фонді. Ми реалізували багато цікавих масштабних проектів. Бажаю їй успіхів і не менш цікавих проектів у майбутньому».
Ольга Руднєва:
«Настав час рухатися далі. Я щаслива, що в нашій команді є людина, якій не страшно передати те, що люблю всім серцем. Ольга Сердюк, наша програмна директорка, очолить Фонд Олени Пінчук, і разом з Оленою та командою зможуть відкрити нові горизонти та допомогти великій відбудові України».
Ольга Сердюк:
«Наша мета, зробити будь-які зміни позитивними та корисними для суспільства. Ми використаємо наш багатолітній досвід та експертизу, щоб рухатись відповідно контексту і часу».
Тож Фонд Олени Пінчук продовжує свою роботу, допомагає Україні рухатись до Перемоги та має попереду нові плани і проекти на підтримку суспільства!
Photogallery
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter