12 December, 2017 09:52

Менторки проекту «Я зможу!»

7 грудня у Києві відбулася друга зустріч студенток київських вишів з менторками проекту «Я зможу!». У ній взяли участь PR директор компанії Кока-Кола Україна Олеся Жулинська, головний редактор журналу ELLE Україна Соня Забуга, телеведуча та громадська активістка Уляна Пчолкіна, видавець, директор видавництва «Основи» Дана Павличко, голова Weldi Україна Надія Васильєва. Перша подія у такому форматі відбулася під час презентації проекту місяць тому. Надалі такі зустрічі будуть проводитися регулярно. Дізнатися про їх дати, а також подати заявку на участь можна на сайті ican.org.ua.
Менторки проекту «Я зможу!» / Elena Pinchuk Foundation

Під час зустрічі менторки відповіли на запитання учасниць проекту й поділилися с ними своїм досвідом побудови кар’єри та ухвалення складних рішень, від яких залежить професійний та життєвий успіх.

Проект «Я зможу!» створений для того, щоб жінки, які стали відомими завдяки своїй успішній роботі в політиці, бізнесі, моді, соціальних та благодійних проектах, могли ділитися досвідом та знаннями з молоддю, підтримувати молодих жінок, які знаходяться на початку свого шляху, допомагати їм досягти успіху у кар’єрі. Щоб доєднатися до проекту, необхідно зайти на сайт ican.org.ua та відправити заявку на запрошення спікерів проекту в українські школи та виші або відправити запит на менторство.

У проекті «Я зможу!» жінки-лідери будуть ділитися досвідом та знаннями з молоддю. Але також за допомогою зможе звернутися будь-яка жінка, яка знаходиться на шляху до своєї мрії.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 44 490 4805, [email protected].

Video

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Read more