24 November, 2017 11:10

Спікери проекту «Я зможу!» на Першому українському жіночому конгресі

Дівчата поділилися своїми історіями успіху, розповіли про своє бачення майбутнього та роль жінок у ньому. Конгрес відбувся 22 та 23 листопада в Києві. Виступ був організований в рамках проекту «Я зможу!», який реалізує Фонд Олени Пінчук за сприяння Фундації Кока-Кола.
Спікери проекту «Я зможу!» на Першому українському жіночому конгресі / Elena Pinchuk Foundation
У спеціальній сесії взяли участь Нгуєн Фан Бао Лінь – дебатерка, редакторка міжнародних новин NewWest Media; Руслана Шадріна – генетик, співзасновниця компанії Myhelix; Івона Костина – заступник голови Громадського об’єднання «Побратими», яке працює у сфері психосоціальної підтримки ветеранів; Галина Падалко – телеведуча суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE», місто Луцьк.

Проект «Я зможу!» (ican.org.ua) створений для того, щоб жінки, які стали відомими завдяки своїй успішній роботі в політиці, бізнесі, моді, соціальних та благодійних проектах, могли ділитися досвідом та знаннями з молоддю, підтримувати молодих жінок, які знаходяться на початку свого шляху, допомагати їм досягти успіху у кар’єрі.

Український Жіночий Конгрес організований міжфракційним депутатським об’єднанням «Рівні можливості» організований, для того щоб створити постійно діючу публічну платформу, яка сформує порядок денний з ґендерної політики для Верховної Ради України, Уряду, приватного і громадського секторів та медіа-спільноти.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 44 490 4805, [email protected].

Photogallery
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Read more