30 Сiчня, 2019 12:59

Veteran Hub відзвітував за 11 місяців своєї роботи

Звіт охоплює проміжок часу з лютого 2018 по січень 2019 року включно. В ньому описаний процес розробки та втілення проекту, презентується його команда та 9 організацій-резидентів, які працюють з листопада 2018 року у спільному просторі Veteran Hub. Звіт надає цифри щодо програмних та комунікаційних результатів роботи проекту, щодо його бюджету та планів розвитку.
Veteran Hub відзвітував за 11 місяців своєї роботи / Фонд Олени Пінчук

На 20-му поверсі телецентру «Олівець» відкрився Veteran Hub – спільний проект фондів Олени Пінчук, Віктора Пінчука та ГО «Побратими». Veteran Hub – це перший відкритий простір для ветеранів та громадських організацій, що працюють у сфері ветеранських справ. Veteran Hub поєднує адміністративний центр для надання послуг із соціальної, психологічної, юридичної підтримки та освітню платформу для суспільно важливих заходів.

Veteran Hub створений задля централізованого надання послуг ветеранам, працівникам сектору безпеки (поліції та рятувальникам), їх рідним та близьким, членам родин військових, зниклих без вісти, заручників, загиблих, а також для підтримки процесу їх інтеграції у цивільне життя.

Сьогодні Veteran Hub об’єднує дев'ять різних громадських організацій. Вони надають психосоціальні послуги, зберігаючи власну організаційну та комунікаційну ідентичність. Організації об’єднані в єдиному просторі, аби зробити існуючі послуги більш доступними та зручними для людей з різним досвідом та потребами.

Veteran Hub продовжує стратегію, спрямовану на збереження життя та здоров’я військових та добровольців, яка сформувалася у 2014-2015 роках в рамках проекту Віктора та Олени Пінчук «Медсанбат», зокрема, у співпраці з ГО «Побратими». Цей проект був спрямований на підготовку військових медиків різного рівня по стандартах НАТО та розробку українських стандартів тактичної медицини.

Як працює Veteran Hub

Veteran Hub працює з 10:00 до 22:00 щодня, без вихідних. Для отримання послуг потрібно особисто звернутися до Veteran Hub. Проте вже незабаром з’явиться можливість реєстрації через єдину Електронну систему.

Спершу відвідувач проходить первинну реєстрацію на першому поверсі, де вказує свої контактні дані. А на двадцятому поверсі його зустрічають первинні консультанти, які залежно від запиту відвідувача скеровують його до тієї організації-резидента, яка може задовольнити його запит.

Окрім того, у Veteran Hub будуть регулярно відбуватись освітні заходи. У майбутніх планах Veteran Hub відкриття тренувального центру, мобільних офісів та представництв у регіонах.

Veteran Hub в соціальних мережах:

Instagram: veteran_hub

FB: @VeteranHubUa

Фотогалерея
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі