11 Грудня, 2018 20:55

Олена Пінчук вручила нагороду TOP 30 UNDER 30 Івоні Костині, керівниці проекту Veteran Hub

11 грудня у Києві відбулася третя Церемонія нагородження молодих лідерів України TOP 30 UNDER 30. Лауреатами щорічного конкурсу стають соціальні підприємці, активісти, інноватори та візіонери, що досягли значних успіхів у віці до 30 років. Цього року у топ найкращих увійшла Івона Костина, голова правління Veteran Hub – спільного проекту Фондів Олени Пінчук, Віктора Пінчука та ГО «Побратими».
Олена Пінчук вручила нагороду TOP 30 UNDER 30 Івоні Костині, керівниці проекту Veteran Hub / Фонд Олени Пінчук

Нагороду Івоні вручила Олена Пінчук, голова Наглядової ради StarLightMedia та голова благодійного фонду, що понад п’ятнадцяти років працює у галузях профілактики ВІЛ/СНІДУ, сексуальної освіти, а останні два роки також і у сфері менторських проектів для дівчат і жінок.

«У нашій країні дуже багато молодих і талановитих людей. І наше ключове завдання – помітити, знайти і підтримати їх. Це важливий крок для того, щоб у майбутньому вони змінювали життя України на краще!», – звернулася до аудиторії Олена Пінчук.

Івона – не тільки очільниця правління Veteran Hub, а й заступниця голови громадської організації «Побратими». У минулому вона була волонтеркою Євромайдану, менеджеркою програми з психосоціальної адаптації, адміністраторкою соціальних та творчих проектів.

Отримуючи відзнаку, Івона підкреслила: «Я думаю, що за кожним з нас, 30-ти лауреатів, стоять сильні і талановиті люди. Саме тому з цієї сцени я хочу подякувати своїй команді. Дякую усім, хто сьогодні у Veteran Hub... Дякую тим, хто підтримує і допомагає нам. Ця нагорода – ваша заслуга. Удачі нам і Veteran Hub!».

Серед отримувачів премії цього року дослідниця та засновниця проекту Myhelix Дар`я Лосєва, виконавча директорка благодійної мережі «100% життя» Анастасія Дєєва, соціальний підприємець Владислав Малащенко, спортсменка Вікторія Марчук та інші.

Номінація TOP 30 UNDER 30 була заснована у 2016 році авторитетним виданням Kyiv Post у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. Мета премії – відзначити талановитих молодих людей, що створюють соціально-важливі проекти, інтегрують інновації та допомагають сформувати позитивний образ України на міжнародній арені. Цьогоріч серед лауреатів – Івона Костина, яка очолила Veteran Hub у віці 22-х років.

Veteran Hub – це перший відкритий простір для ветеранів та громадських організацій, що працюють у сфері ветеранських справ. Veteran Hub поєднує адміністративний центр для надання послуг із соціальної, психологічної, юридичної підтримки та освітню платформу для суспільно важливих заходів. Сьогодні Veteran Hub об’єднує сім різних громадських організацій. Вони надають послуги, зберігаючи власну організаційну та комунікаційну ідентичність. Організації об’єднані в єдиному просторі, аби зробити існуючі послуги більш доступними та зручними для людей з різним досвідом та потребами.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук, +380 44 490 4805, [email protected].
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі