1 Листопада, 2018 17:18

Відкриття проекту Veteran Hub

У Києві, на 20-му поверсі телецентру «Олівець», відкрився Veteran Hub – спільний проект фондів Олени Пінчук, Віктора Пінчука та ГО «Побратими». Veteran Hub – це перший відкритий простір для ветеранів та громадських організацій, що працюють у сфері ветеранських справ. Veteran Hub поєднує адміністративний центр для надання послуг із соціальної, психологічної, юридичної підтримки та освітню платформу для суспільно важливих заходів.
Відкриття проекту Veteran Hub / Фонд Олени Пінчук

Veteran Hub створений задля централізованого надання послуг ветеранам, працівникам сектору безпеки (поліції та рятувальникам), їх рідним та близьким, членам родин військових, зниклих без вісти, заручників, загиблих, а також для підтримки процесу їх інтеграції у цивільне життя.

Сьогодні Veteran Hub об’єднав сім різних громадських організацій. Вони будуть надавати психосоціальні послуги, зберігаючи власну організаційну та комунікаційну ідентичність. Організації об’єднані в єдиному просторі, аби зробити існуючі послуги більш доступними та зручними для людей з різним досвідом та потребами.

Фотогалерея
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі