10 мая, 2019 14:45

Стартував перший в Україні табір для дівчат з інвалідністю

1 травня в Ірпінь до табору приїхали 16 учасниць з різних куточків України, щоб отримати досвід і опанувати нові навички, якими будуть ділитися дівчата зі Школи активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!». «Ми маємо багато досвіду проведення таборів активної реабілітації, але саме формат для жінок у нас вперше. І це дуже лячно і водночас приємно, адже нарешті ми змогли це зробити і тепер тільки вперед!» – так коментує старт навчання Уляна Пчолкіна (Uliana Pcholkina), організаторка таборів Активної реабілітації.
Стартував перший в Україні табір для дівчат з інвалідністю | Фонд Елены Пинчук

Вже 11 років сама Уляна пересувається на візку, але це не завадило їй зробити успішну кар'єру. Зараз Уляна Пчолкіна є менторкою проекту «Я Зможу!» Натхнення. Можливості. Успіх і займається активною реабілітацією людей з інвалідністю. Своїм прикладом вона надихає молодих дівчат та демонструє, що в житті всього можна досягти своїми силами, не зважаючи на труднощі і перешкоди. Головне вірити і робити. «Дякуючи проекту Натхнення. Можливості. Успіх, який реалізується Фондом Олени Пінчук за підтримки Фундації Кока-Кола сьогодні ми маємо можливість розгортати школу. До того ж нас вже підтримало багато чудових людей і компаній».

На сьогодні, учасниці школи вже встигли познайомитися між собою, ознайомилися з філософією активної реабілітації та визначили, що таке лідерство і які риси притаманні лідеркам. Проговорили ролі групи помічниць та інструкторок та відпрацювали навички з техніки страховки під час долання нескладних архітектурних перешкод.

Школа активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!» в Ірпіні триватиме до 10 травня. Більше про школу і як взяти участь у навчанні – за посиланням: http://gar.org.ua/ican/…

Стартував перший в Україні табір для дівчат з інвалідністю - Школа активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!»

1 травня в Ірпінь до табору приїхали 16 учасниць з різних куточків 
України, щоб отримати досвід і опанувати нові навички, якими будуть 
ділитися дівчата зі Школи активної реабілітаціі. «Ми маємо багато 
досвіду проведення таборів активної реабілітації, але саме формат для 
жінок у нас вперше. І це дуже лячно і водночас приємно, адже нарешті ми змогли це зробити і тепер тільки вперед!» - так коментує старт навчання Уляна Пчолкіна (Uliana Pcholkina), організаторка таборів Активної реабілітації.

Вже 11 років сама Уляна пересувається на візку, але це не 
завадило їй зробити успішну кар'єру. Зараз Уляна Пчолкіна менторка проекту «Я Зможу!» Натхнення. Можливості. Успіх і займається активною реабілітацією людей з інвалідністю. Своїм прикладом вона надихає молодих дівчат та демонструє, що в житті всього можна досягти своїми силами, не зважаючи на труднощі і перешкоди. Головне вірити і робити. «Дякуючи проекту Натхнення. Можливості. Успіх, який реалізується Фондом Олени Пінчук за підтримки Фундації Кока-Кола сьогодні ми маємо можливість розгортати школу. До того ж нас вже підтримало багато чудових людей і компаній».

На сьогодні, учасниці школи вже встигли познайомитися між собою, 
ознайомилися з філософією активної реабілітації та визначили, що таке 
лідерство і які риси притаманні лідеркам. Проговорили ролі групи 
помічниць та інструкторок та відпрацювали навички з техніки страховки 
під час долання нескладних архітектурних перешкод.

Школа активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!» в Ірпіні 
триватиме до 10 травня. Більше про школу і як взяти участь у навчанні - 
за посиланням:

http://gar.org.ua/ican/…

Видео

ICTV
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Материалы по теме