10 Травня, 2019 14:45

Стартував перший в Україні табір для дівчат з інвалідністю

1 травня в Ірпінь до табору приїхали 16 учасниць з різних куточків України, щоб отримати досвід і опанувати нові навички, якими будуть ділитися дівчата зі Школи активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!». «Ми маємо багато досвіду проведення таборів активної реабілітації, але саме формат для жінок у нас вперше. І це дуже лячно і водночас приємно, адже нарешті ми змогли це зробити і тепер тільки вперед!» – так коментує старт навчання Уляна Пчолкіна (Uliana Pcholkina), організаторка таборів Активної реабілітації.
Стартував перший в Україні табір для дівчат з інвалідністю / Фонд Олени Пінчук

Вже 11 років сама Уляна пересувається на візку, але це не завадило їй зробити успішну кар'єру. Зараз Уляна Пчолкіна є менторкою проекту «Я Зможу!» Натхнення. Можливості. Успіх і займається активною реабілітацією людей з інвалідністю. Своїм прикладом вона надихає молодих дівчат та демонструє, що в житті всього можна досягти своїми силами, не зважаючи на труднощі і перешкоди. Головне вірити і робити. «Дякуючи проекту Натхнення. Можливості. Успіх, який реалізується Фондом Олени Пінчук за підтримки Фундації Кока-Кола сьогодні ми маємо можливість розгортати школу. До того ж нас вже підтримало багато чудових людей і компаній».

На сьогодні, учасниці школи вже встигли познайомитися між собою, ознайомилися з філософією активної реабілітації та визначили, що таке лідерство і які риси притаманні лідеркам. Проговорили ролі групи помічниць та інструкторок та відпрацювали навички з техніки страховки під час долання нескладних архітектурних перешкод.

Школа активної реабілітації для жінок з інвалідністю «Я зможу!» в Ірпіні триватиме до 10 травня. Більше про школу і як взяти участь у навчанні – за посиланням: http://gar.org.ua/ican/…

Відео

ICTV
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі