1 Грудня, 2014 09:05

Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» запустив сайт AIDS.ua до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

1 грудня Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» запустив новий інформаційний ресурс про ВІЛ/СНІД, сайт AIDS.ua.
Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» запустив сайт AIDS.ua до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом / Фонд Олени Пінчук

Створенням і запуском сайту керувала Юлія МакГаффі, медіаконсультант, колишній головний редактор Корреспондент.net. Розробляла сайт команда компанії PALAEMO.

«Розробляючи новий ресурс, ми мали на меті створити щоденно оновлюваний новинний та інформаційний сайт для широкої інтернет-аудиторії. Ті, хто цікавиться темою, знайдуть тут найважливіші та найсвіжіші новини про ВІЛ/СНІД та боротьбу з ним в Україні і в світі. Тих, хто не цікавиться, ми збираємося зацікавити контентом – я вам обіцяю. В цілому новий ресурс, який ми запускаємо у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, – це своєрідні вхідні ворота до теми для української аудиторії», – каже МакГаффі.

За її словами, сайт прагне стати головним джерелом в Україні, який виробляє і акумулює важливі та цікаві новини про ВІЛ/СНІД у країні і в світі.

AIDS.ua зроблений в адаптивному дизайні, який дозволяє зручно переглядати його з будь-якого пристрою. Він складається з п’яти тематичних кластерів: стрічки новин про ВІЛ/CНІД, блогів, корисних ресурсів про ВІЛ/CНІД в Україні та світі, проектів у форматі сторітеллінга, а також мультимедіа. Сайт інтегрований з соціальними мережами, а на головній сторінці, крім соціального плагіна Facebook, розміщена стрічка твітів і ретвітів AIDS.ua.

У розділі «Корисні ресурси» на сайті акумулюються посилання на інтернет-сторінки всеукраїнських та регіональних організацій, які займаються боротьбою з ВІЛ/СНІДом та його профілактикою, ресурси лікувальних установ, а також сайти міжнародних організацій, які мають стосунок до боротьби з ВІЛ/СНІДом у світі.

«Ми плануємо багато гарних контентних проектів у рамках сайту. Крім того, вперше на одному з ресурсів фонду з’явилися блоги. У нас є що почитати. Буде цікаво, приходьте. Я впевнена, що AIDS.ua не розчарує українську аудиторію», – говорить Юлія МакГаффі.

Сторінки сайту в Facebook і Twitter.

Запуск сайту був здійснений за сприяння ресурсу EX.UA, з яким Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» вже не перший рік співпрацює у просуванні соціальних проектів.

Наприкінці жовтня 2014 року Фонд «АНТИСНІД» запустив нову версію свого сайту antiaids.org. У результаті реконструкції сайт отримав сучасний адаптивний дизайн і нову систему навігації, повноцінну інтеграцію з соціальними мережами, а також новий формат подачі найбільш значущих проектів фонду.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД»: +380 44 490 4805, [email protected].
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі