14 Березня, 2016 13:22

Фонд «АНТИСНІД» проведе спеціальну благодійну лекцію «Секс і мистецтво» для дизайнерів та архітекторів

У четвер, 17 березня, Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» організує спеціальну благодійну лекцію «Секс і мистецтво. Orange» або «Подорож фігового листочка» для дизайнерів та архітекторів. Її проведе експерт з комунікацій та креативних технологій Олеся Драшкаба. Всі внески, зібрані в рамках події, будуть спрямовані на проекти допомоги ВІЛ-позитивним дітям.
Фонд «АНТИСНІД» проведе спеціальну благодійну лекцію «Секс і мистецтво» для дизайнерів та архітекторів / Фонд Олени Пінчук

Захід розпочнеться о 18:00 інтерактивним майстер-класом з теорії та практики використання презервативів, який проведе експерт AIDS Healthcare Foundation (AHF) Валентин Бобруйко. Крім того, учасники заходу зможуть пройти експрес-тестування на ВІЛ та проконсультуватися зі спеціалістами AHF, придбати благодійні футболки з колекції Fashion AID з авторськими принтами на тему безпечного сексу та безкоштовно отримати презервативи.

Слухачі лекції, яка розпочнеться о 19:00, дізнаються, як займалися сексом в Давній Греції і Римі, як отримували «інь» давні китайці й до чого «домалювалися» середньовічні японці, скільки пенісів відбили статуям в епоху Середньовіччя, хто замальовував фрески Мікеланджело в Сикстинській капелі і як виглядає найбільший у світі фіговий листочок. Це лекція про мистецтво, секс, соціальні та філософські традиції, гендерні уявлення, цензуру й новаторство в різні періоди історії мистецтв. Буде багато картинок і ще більше цікавих історій.

Реєстрація на подію проходить за посиланням varto.org.ua/event/132#reg. Розмір благодійного внеску складає 100 грн. Лекція відбудеться у Showroom під відкритим небом Villa Verde (вул. Фрунзе 102), який є партнером заходу.

Лекція відбудеться в рамках інформаційно-освітньої програми, яку проводить проект Safe Connection Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД». Подібні заходи вже відбувалися в рамках фестивалю «Джаз Коктебель 2015» та «Арсеналу любові 2016».

Олеся Драшкаба – художник, креативник, комунікаційний стратег, лектор. Більше десяти років працювала в міжнародних рекламних агенціях. На даний момент займається власними творчими проектами, інформаційною політикою та лекціями, які популяризують мистецтво.

Safe Connection – інформаційно-освітній ресурс, на якому зібрані корисні матеріали про здоровий спосіб життя і безпечний секс, профілактику ВІЛ та життя зі статусом ВІЛ+. Команда Safe Connection стежить за кращими світовими прикладами соціальних кампаній, новітніми розробками в галузі здоров'я, цікавими дослідженнями і практичними порадами професіоналів, щоб ділитися з читачами на сторінках комунікаційної платформи та в соціальних мережах. Проект реалізується Фондом Олени Пінчук «АНТИСНІД» за підтримки Фундації Кока-Кола з 2011 року.

AIDS Healthcare Foundation (AHF) є однією з найбільших неурядових організацій, яка, спираючись на благодійність, забезпечує профілактику та тестування на ВІЛ, догляд, піклування, лікування та підтримку для ВІЛ-інфікованих пацієнтів у 35 країнах світу, включаючи Україну. Другою невід’ємною частиною місії AHF є адвокація структурних змін, для того щоб забезпечити високу якість та сталість послуг. Більш ніж 500 тисяч людей з ВІЛ користуються послугами, які надаються за підтримки AHF в Північній та Південній Америці, країнах Азії, Африки та Європи. В Україні AHF розпочала свою роботу з 2009 року з підтримки децентралізації надання антиретровірусної в партнерстві з державою та громадськими організаціями. На сьогодні AHF підтримує програми удосконаленої моделі швидкого тестування на ВІЛ, зв’язку з послугами лікування для ВІЛ-серопозитивних осіб та впровадження клієнт-орієнтованого підходу лікування, а також пов’язаною з цим адвокацією в Україні.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД»: +380 44 490 4805, [email protected].

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі