Elena Pinchuk Foundation
In 2013 Elena Pinchuk Foundation celebrated its 10th anniversary. The Foundation is known in Ukraine as well as internationally for its innovative and interactive projects that draw attention to the AIDS problem in Ukraine.
3 February, 2015 14:10

Alexandra Chernoostrovskaya

Technical director


Чим займається: забезпечує технічну роботу dialog hub, координує роботу з державними та комунальними службами, адмініструє джіджітал платформи Фонду.

«Коли ми бачимо гарне шоу на сцені, артистів в бездоганних нарядах, феєрверки, що вибухають у найпотрібніший момент, ми часто не замислюємося про те, як багато сил докладено до такої постановки, і не тільки головними дійовими особами на сцені, а десятками людей, які за лаштунками вчасно натискають на кнопки, шиють костюми, забезпечують потрібний світло, загалом створюють ту атмосферу, в яку занурюється глядач. Моя робота - це закулісся Фонду. Я роблю все можливе, щоб кожен, хто хоч раз увійшов в наш освітній простір dialog hub на Володимирській,43, залишився під враженням і обов'язково повернувся, щоб кожен, хто одного разу вирішив долучитися до наших проектів і лекцій, відчував комфорт, оперативність, ефективність і задоволення»».

[email protected]

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter