Фонд Олени Пінчук
Фонд Олени Пінчук у 2013 році відмітив своє десятиріччя. Фонд відомий в Україні та на міжнародному рівні своїми інноваційними інтерактивними проектами.
3 Лютого, 2015 14:10

Олександра Чорноостровська

Технічний директор

Чим займається: забезпечує технічну роботу dialog hub, координує роботу з державними та комунальними службами, адмініструє джіджітал платформи Фонду.

«Коли ми бачимо гарне шоу на сцені, артистів в бездоганних нарядах, феєрверки, що вибухають у найпотрібніший момент, ми часто не замислюємося про те, як багато сил докладено до такої постановки, і не тільки головними дійовими особами на сцені, а десятками людей, які за лаштунками вчасно натискають на кнопки, шиють костюми, забезпечують потрібний світло, загалом створюють ту атмосферу, в яку занурюється глядач. Моя робота - це закулісся Фонду. Я роблю все можливе, щоб кожен, хто хоч раз увійшов в наш освітній простір dialog hub на Володимирській,43, залишився під враженням і обов'язково повернувся, щоб кожен, хто одного разу вирішив долучитися до наших проектів і лекцій, відчував комфорт, оперативність, ефективність і задоволення».

[email protected]

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter