2 февраля, 2006 14:31

Міжнародна Конференція з ВІЛ/СНІДу в Торонто, Канада, 13 - 18 серпня 2006 року

Анна Сухарішвілі, доктор медицини, координатор ЮНЕЙДС в Україні. Шановні колеги та друзі, цим листом я хотіла би нагадати Вам про Міжнародну конференцію зі СНІДу, яка буде проводитись цього року в Торонто, Канада, з 13 по 18 серпня. Конференція призначена для всіх, хто бере участь у боротьбі зі СНІДом – вчених, медичних робітників, громадянського суспільства, урядів, організацій ООН, активістів, донорів, промисловців, ЗМІ та людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом. Оскільки конференція „СНІД-2006” є найкрупнішою, найбільш всеохоплюючою подією з питань ВІЛ/СНІДу, вона надає безпрецедентні можливості підвищити суспільну обізнаність про ВІЛ/СНІД, обмінятися знаннями та навчитись у інших, що працюють в даній області, а також визначити курс для більш потужних, більш ефективних глобальних заходів у відповідь на пандемію.
Міжнародна Конференція з ВІЛ/СНІДу в Торонто, Канада, 13 - 18 серпня 2006 року | Фонд Елены Пинчук
Цього року темою конференції став заклик Час виконувати обіцянки, нагадуючи нам про попередні та сьогоднішні зобов’язання щодо дій з питань ВІЛ/СНІДу, та вимагаючи звітів про виконання цих обіцянок на всіх рівнях протидії епідемії. Організаційний комітет конференції „СНІД-2006” визначив наступні чотири ключових завдання:
  • Прискорити дослідження та зупинити епідемію;
  • Розширяти людські ресурси та забезпечувати їхню сталість з метою розширення масштабів профілактики та лікування;
  • Підсилити залучення постраждалих громад;
  • Сформувати нове лідерство для подальшого розвитку діяльності у відповідь на епідемію.

Наводимо також адресу вебсайта конференції: http://www.aids2006.org/ . Тут ви знайдете інформацію про порядок надсилання ваших анотацій, про програму конференції, можливості отримання стипендій, умови реєстрації, тощо.

Оскільки нам би хотілося забезпечити максимальну присутність України на конференції, ми рекомендуємо Вам зробити наступні кроки:

1. Надіслати ваші документи (анотації) до Ученого комітету (будь-ласка, ознайомтеся з рекомендаціями та корисними датами на вебсайті). Зверніть увагу, що останній день подання документів - 22 лютого 2006 р. Щодо документів/анотацій, які відповідають вимогам для пізнішого обговорення в групах на конференції, то останній день їх подання - 12 червня (можна починати їх надсилати з 29 травня 2006 р.).

Якщо вам потрібна будь-яка допомога у підготовці рефератів, прохання зв’язатися з нами в ЮНЕЙДС і надіслати ваші документи до 10 лютого, оскільки ми будемо раді допомогти у їх підготовці для конференції. Будь-ласка, повідомте нас заздалегідь, скільки документів ви плануєте подати, і з якими вам буде потрібна допомога, щоб ми відповідним чином спланували наш час.

2) Надіслати ваші заявки на одержання повної чи часткової міжнародної стипендії, якщо ви відповідаєте вимогам. Необхідну інформацію можна знайти на вебсайті. Зверніть увагу, що останній день подання заявок на одержання міжнародної стипендії - 22 лютого 2006 р.

3) Своєчасно зареєструватись для участі в конференції. Передбачено різні типи реєстрації на конференції – основна реєстрація делегатів, реєстрація молоді/студентів,  реєстрація особи, що супроводжує делегата, реєстрація преси, реєстрація учасника виставки і групова реєстрація. Прийняття реєстраційних внесків закінчується 22 лютого 2006 р. (оплата додаткових зборів починається 23 лютого 2006 р.)

Якщо вам потрібна будь-яка інформація або допомога, будь ласка, повідомте нам.

 

ЮНЕЙДС

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter