9 марта, 2006 17:04

"Мисливці за скарбами" - гра-квест, присвячена тематиці ВІЛ/СНІДу

  • Автор:
  • Тетяна Данилів, координатор гри
Шановні друзі! Запрошуємо Вас 7-17 березня реєструватися для участі у неймовірній, захопливій події - грі-квесті "Мисливці за скарбами", присвяченій тематиці ВІЛ/СНІДу. Гра буде проводитися 19 березня 2006 р. Організацією Об’єднаних Націй, Ресурсним центром "Гурт" та Центром волонтеріату "Добра Воля".

У грі братимуть участь команди, по 3-4 учасника в кожній. Капітан кожної команди реєструє учасників - заповнює реєстраційну форму і сплачує реєстраційний внесок (25 грн. за команду).

Реєстраційна форма гри знаходиться у заархівованому файлі на цій сторінці.

Гру побудовано у формі інтелектуального квесту, кожен з етапів якого включає в себе різноманітні загадки та зашифровані орієнтири деяких місць м. Києва. Усі орієнтири об’єднано у ланцюжок, який має пройти команда, щоб перемогти. Переможцями вважаються 10 команд, що першими прийшли до фінішу.

Команди, що посядуть перше та друге місця, отримають призи від туристичної компанії "Бітско” – 4 поїздки на двох Східною Європою (Прага, Краків, Будапешт) та 4 поїздки на двох Україною (2 поїздки в Одесу, 2 поїздки у Львів). Команди, що посядуть третє та четверте місця, отримають призи від Contex. Завершує гру грандіозна вечірка для переможців!

Гра проводиться за ініціативи та підтримки Представництва ООН в Україні та Волонтерського корпусу ООН.

Гру також підтримують Національний університет "Києво-Могилянська академія" та Фонд Олени Франчук “АНТИСНІД”.

Детальна інформацію про гру: www.gurt.org.ua/skarby, +38 (044) 573 2491.

 

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter