7 сентября, 2006 17:09

Минздрав утвердил перечень национальных показателей мониторинга и оценки эффективности борьбы с ВИЧ/СПИДом

Приказом министра здравоохранения утвержден "Перелік національних показників моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу та Інструкції щодо визначення цих показників".
Зареєстровано Міністерством юстиції
за N 1003/12877 від 23.08.2006
Статус: Чинний

 

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
N 280 17.05.2006
м.Київ
Про затвердження Переліку національних показників моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу та Інструкції щодо визначення цих показників

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2004 року № 890-р „Про моніторинг і оцінку ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за національними показниками"

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити:

1.1. Перелік національних показників моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу (додається).

1.2. Інструкцію щодо визначення національних показників моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу (додається).

2. Зазначити, що методології збору даних, необхідних для визначення національних показників, будуть викладені в методичних рекомендаціях з розробки національних показників.

3. Покласти відповідальність за організацію роботи з проведення збору й обробки необхідної інформації з моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за національними показниками на директора Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом Щербінську А. М.

4. Директору Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом Щербінській А. М.:

4.1. Забезпечити організацію роботи з проведення збору й обробки необхідної інформації з моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за національними показниками.

4.2. Подавати до Міністерства охорони здоров'я України узагальнену інформацію з моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за національними показниками, до 15 січня 2007 року та 15 січня 2009 року.

4.3. Матеріал щодо узагальненої інформації з моніторингу й оцінки ефективності заходів, що забезпечують контроль стану епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу за національними показниками, представити на засідання Національної координаційної ради з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу до 1 лютого 2007 року та 1 лютого 2009 року.

5. В.о. начальника Відділу інфекційних соціально небезпечних хвороб Сакальській О.П.забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та доведення його до центральних органів виконавчої влади, відповідальних за проведення зазначених моніторингу й оцінки.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Івасюка В. П.

 

Міністр Ю.В.Поляченко

 

 

Министерство здравоохранения

Файлы
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter