21 сентября, 2007 11:26

Проект освіти молодих журналістів «Медіа-Фест.ua»

Вересень 2007 року, Харків, Кіровоград. Стартувала освітня ініціатива Кіровоградської обласної молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив” – проект освіти молодих журналістів «Медіа-Фест.ua».

Проект, підтриманий Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, відбуватиметься на факультетах філології та журналістики у двох вищих навчальних закладах України: Харківському національному університеті імені В.Каразіна та Кіровоградському державному педагогічному університеті імені В. Винниченка.

В рамках проекту освіти молодих журналістів для 30 учасників з кожного вузу будуть проведені майстер-класи з основ журналістської майстерності, а також відбудеться серія стажувань студентів у місцевих медіа.

Окрім тренінгової частини проекту та стажувань, учасники матимуть можливість випустити свої власні газети та подати їх на суд журі, яке і визначить кращих.

У фіналі проекту 10 переможців (5 з Кіровограду і 5 з Харкова) отримають можливість пройти триденне стажування у Львові в редакції газети “Експрес”, а також відвідати інші львівські видання.

КОНТАКТИ:

Олександр Акименко
Моб.: +38 (066) 945 52 12
Ел. пошта: [email protected]

За інформацією Ресурсного центру "ГУРТ".

Фундація регіональних ініціатив
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter