29 сентября, 2009 11:52

Презентація молодіжного проекту «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО»

30 вересня 2009 року о 12:00 у приміщенні Культурно-мистецького центру Києво Могилянської Академії (м. Київ, вул. Іллінська, 9) відбудеться офіційна презентація молодіжного проекту «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО», ініційованого Фондом Братів Кличків та Фондом Конрада Аденауера. Додаткова інформація та акредитація:Анастасія Тютюнник
БО «Фонд братів Кличків»
8-067-320-81-89
[email protected]

Головною метою спільного проекту «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО» є заохочення  української молоді замислитися над тим, що саме вона може зробити для створення здорового суспільства та визначення кола молодих лідерів, які бажають зробити свій внесок у розбудову здорового суспільства в Україні. Першим вагомим кроком в реалізації проекту, стане конкурс есе на однойменну тему. Автори найкращих робіт продовжать змагання та отримають гранти на реалізацію своїх ідей.

«Відомий факт, що на сьогоднішній день українське суспільство страждає від багатьох соціальних та політичних проблем, але ми здатні це змінити. Перемога - це наш принцип і наша мета. Перемога не лише в спорті, адже наше життя не обмежується лише канатами рингу. Я впевнений, що для цього потрібно плекати нове покоління українців, які знають, що таке здорове суспільство та людські цінності, які хочуть жити за європейськими стандартами та рухати нашу країну в майбутнє», - коментує Віталій Кличко.

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter