12 октября, 2009 15:24

Шокуючий "Театр наркоманів" на Першому Національному

Дивіться на Першому Національному у четвер, 15 жовтня о 22:00 соціальний проект "Театр наркоманів".

Соціальний проект "Театр наркоманів" побудований на документальних матеріалах, реальних життєвих історіях, які нікого не залишать байдужим. Основні герої програми - колишні наркомани, хоча про себе вони не кажуть "колишні" - бояться наврочити. Люди, які сиділи на голці роками, десятками років, втратили все - друзів, рідних, роботу, домівку. Вони спостерігали, як помирають навколо них такі самі, як вони - в'язні наркотичної залежності. Герої, доля яких зображена в проекті "Театр наркоманів", спромоглися позбутися смертельної пристрасті до отрути. Проте, колись вони вже зневірились в одужанні і подумки поховали себе.

Як герої позбулися наркотичної залежності? Як пощастило вилікуватись від хвороби голки, і хто допоміг вирватись зі страшних обіймів? Колишні наркомани, герої програми, відверто розповідають власні драматичні історії життя, показують скалічені тіла, не ховаючи облич. Тепер вони актори - пишуть власні п'єси і нічого в них не приховують. Вони написані з життя, на сцені глядачі бачать відверті приголомшливі сцени: любов, секс, алкоголь, наркотики, СНІД...

Дивіться на Першому Національному приголомшливу правду життя колишніх наркоманів у четвер, 15 жовтня о 22:00 - "Театр наркоманів".

Прес-служба Першого Національного

Перший Національний

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter