18 Травня, 2011 09:03

Українські зірки повірили в безпечний секс!

18 травня 2011 року в ресторані Da Vinci Fish Club Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» і Сім'я ресторанів КОЗИРНА КАРТА зібрали відомих українських музикантів і акторів, модних дизайнерів і художників, щоб розповісти про перші підсумки свого спільного проекту «Ми те, що ми носимо». Колекція стильних футболок з такою назвою, присвячена темі безпечного сексу, була створена креативним агентством EventBrand та відвідувачами ресторанів Козирної Карти. Усі кошти, зібрані завдяки продажу футболок в ресторанах і на сайті fashion-aid.in.ua за перший місяць роботи проекту, будуть спрямовані на придбання матеріалів, необхідних для безпечної роботи з кров'ю, яких потребують українські лікарні.
Українські зірки повірили в безпечний секс! / Фонд Олени Пінчук
Автор: Влад Задирака | Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД»

«Вірю в силу телебачення, у мене з глядачами безпечний секс. Так, я телеведучий Юрій Горбунов!». «Люблю життя більше, ніж його сенс. Вірю в щастя і безпечний секс. Так, я Гапчинська!». Зірки, які підтримали акцію, прийшли на подію в таких футболках власного дизайну, створених спеціально для соціальної колекції «Ми те, що ми носимо». Кожен гість, який не встиг заздалегідь придумати, як на увесь світ заявити про своє ставлення до життя і безпечного сексу, мав можливість придбати собі білу футболку, маркер і просто написати на грудях свій варіант життєвого девізу. Упродовж тижня після події цю футболку виготовлять і презентують власнику.

На вечірку прийшли телеведучі Оксана Соколова, Василіса Фролова, Юрій Горбунов та Олександр Педан; співачка Гайтана та дует «Алібі»; актор Остап Ступка; художники Ілля Чичкан, Маша Шубіна та Євгенія Гапчинська; організатори Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, дизайнери Лілія Літковська, Олексій Залевський та Лілія Пустовіт; олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва; шеф «Нового каналу» Ірина Лисенко, бізнесмен Гаррі Корогодський.

За перший місяць роботи проекту завдяки кожному покупцеві футболок з колекції «Ми те, що ми носимо» вдалося зібрати кошти для придбання 5 000 захисних масок і 10 000 оглядових рукавичок для 5 медичних установ, у яких надається допомога пацієнтам з діагнозом ВІЛ/СНІД, гепатит В або С.

Гості вечора та журналісти першими побачили чотири «народних» відео ролика, які були створені на замовлення Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД», для того щоб залучити відвідувачів ресторанів Козирної Карти до участі у проекті. Ролі у цьому відео виконали facebook-фани проекту Fashion AID, які пройшли суворий кастинг і проявили максимум своїх талантів у питаннях безпечного сексу.

Під час презентації відбулася прем'єра кліпу репера МС Т «1000 свічок», присвяченого боротьбі зі СНІДом. Кліп створений EX.UA production за сприяння Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД». Його вихід присвячений Всесвітньому дню пам'яті людей, які померли від СНІДу.

Історія проекту

14 квітня 2011 року офіціанти п'ятнадцяти столичних ресторанів одяглися в спеціальні креативні футболки на тему safe sex, що ознаменувало старт спільного проекту Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» і Сім'ї ресторанів КОЗИРНА КАРТА – «Ми те, що ми носимо». Мета проекту – нагадати молодим людям про необхідність захищати себе від ВІЛ/СНІДу.

До захопливої боротьби за безпечний секс долучилися і гості ресторанів: під час обіду чи за чашкою кави вони вигадували свої футболки й висловлювали думки на тему безпечного сексу. Для того щоб запропонувати свою футболку, кожному відвідувачеві достатньо було попросити в офіціанта спеціальний аркуш, на якому він міг намалювати свою ідею і залишити контактні дані. Найдотепніші футболки вже поповнили колекцію «Ми те, що ми носимо».

Будь-яку футболку з Козирної колекції можна придбати безпосередньо в ресторані або на сайті fashion-aid.in.ua.

Список ресторанів-учасників акції: Казбек, Дежавю, Фіш клаб, Глечик, Нон Стоп, Муракамі на площі Перемоги, Муракамі в Бізнес-центрі «Парус», Бокончіно, Кондитерська, Годзилла, Спотикач, Креп де Шин, Тюбетейка на вулиці Тарасівській, Мамбо, Калинка-Малинка.

Партнером акції також є торгова марка Dolphi, яка забезпечує монтаж, наповнення та обслуговування кондоматів, які вже почали встановлювати в ресторанах Сім'ї КОЗИРНА КАРТА.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД»: +380 44 490 4805, [email protected].

Фотогалерея
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі

10 Жовтня, 2014 12:01
«Мы то, что мы носим»