15 Серпня, 2014 09:28

Фонд «АНТИСНІД» та проект RESPOND проводять семінари «Можливості мереж не мають меж або Основні принципи онлайн кампаній та ефективного фандрайзингу»

З 8 по 11 вересня у Києві відбудуться безкоштовні семінари «Можливості мереж не мають меж або Основні принципи он-лайн кампаній та ефективного фандрайзингу». Ми запросили найкращих українських фахівців, які розкажуть про технології та свій власний досвід онлайн комунікацій. Організатори – Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД» за пiдтримки The Coca-Cola Foundation в рамках проекту Safe Connection спільно з Університетом новітніх технологій, Науково-технічним центром новітніх технологій Національної Академії Наук України та проекту RESPOND «Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні».
Фонд «АНТИСНІД» та проект RESPOND проводять семінари «Можливості мереж не мають меж або Основні принципи онлайн кампаній та ефективного фандрайзингу» / Фонд Олени Пінчук
Автор: Ninepro | Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД»

Що: безкоштовні семінари.

Для кого: для PR-фахівців громадських організацій, благодійних та соціальних проектів, для журналістів та студентських активістів з регіонів.

Навіщо: щоб навчитися вести в онлайні малобюджетні або безбюджетні медіа кампанії та залучати додатковi ресурси на благодiйнi проекти.

Де й коли: 8&9 и 10&11 вересня, Київ.

Контактна особа: Олександр Познiй, координатор проекту, [email protected].

Теми семінару:

  • робота в соціальних мережах – ВКонтакте, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google+;
  • створення та розвиток веб-сайтів;
  • ведення блогів та створення новин;
  • юридична база роботи в мережі;
  • фандрайзинг у соціальних мережах;
  • успішні кейси онлайн кампаній.

Робота у групах буде ґрунтуватися на завданнях з реальної практики учасників семінарів. Роздаткові матеріали по всіх лекціях, кава та ланч гарантуються )) 

Заявку на участь можна завантажити на сайті Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД».

Кiнцевий термiн прийняття заявок на участь у семінарах: 1 вересня 2014 року.

Умови участi: приймаються заяви вiд представникiв регiональних органiзацiй. Органiзатори семiнару сплачують проживання та харчування.

Увага! Вартiсть проїзду не вiдшкодовується.

Кількість місць є обмеженою, група буде формуватися з метою створення найбільш ефективного середовища для обміну досвідом у процесі семінара.

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter