11 Вересня, 2023 10:42

Перші результати благодійної колаборації з британським брендом Aspinal of London

11 тисяч фунтів стерлінгів. Саме стільки коштів отримав Фонд Олени Пінчук від лімітованої благодійної колекції аксесуарів з відомим британським брендом Aspinal of London
Перші результати благодійної колаборації з британським брендом Aspinal of London / Фонд Олени Пінчук
Весною ми разом представили колекцію шовкових хустин та шкіряних брелоків, які продаються і у Великій Британії і в Україні. Усі виручені кошти підуть на підтримку проєкту Фонду «Мобільні клініки для ВІЛ-позитивних дітей». Проєкт з 2009 року піклується про дітей, які народились і живуть з ВІЛ в Україні і з початком повномасштабної війни потребують медичної допомоги ще більше. Багато з них стали внутрішньо переміщеними особами, втратили не тільки домівки, доступ до освіти, а й доступ до кваліфікованої медичної допомоги.
Як зазначила засновниця Фонду Олена Пінчук: «Мобільні клініки» для ВІЛ-позитивних дітей – багаторічний проект Фонду, який надав кваліфіковану медичну допомогу тисячам дітей з найвіддаленіших куточків України.
З початком повномасштабної війни ситуація з ВІЛ/СНІДом змінилася. Як ніколи раніше, нам потрібно контролювати стан здоров’я наших маленьких пацієнтів, серед яких багато внутрішньо переміщених осіб. Ми раді, що такий чудовий партнер – Aspinal of London – підтримує наш проект, створивши колекцією аксесуарів з українськими символами процвітання та добробуту. Ця колаборація дозволить принести зміни на краще в життя ВІЛ-позитивних дітей».

Креативна директорка бренду – українка за походженням, Марія Дикало використала для принта хустин свої картини з українськими мотивами. Соняшники для британців такі ж символічні квіти надії, як і для українців. Благодійна колекція і далі доступна на сайті бренду, а також на нашому сайті fashion aid. 
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter