20 Червня, 2023 07:01

Олена Пінчук відвідала інноваційний Київський реабілітаційний центр мережі RECOVERY

Проєкт RECOVERY втілюють у життя подружжя Олена та Віктор Пінчуки. І це найбільший і найпотужніший реабілітаційний центр для поранених військових в Україні.
Олена Пінчук відвідала інноваційний Київський реабілітаційний центр мережі RECOVERY / Фонд Олени Пінчук

Київський центр RECOVERY, що розташований у державному медичному закладі, був створений «з нуля». Це дало змогу обладнати його згідно з найвищими світовими стандартами інклюзивності приміщень — з широкими коридорами та дверними проходами, санітарно-гігієнічними зонами для маломобільних пацієнтів. Крім того, центр оснащений сучасним інноваційним обладнанням, яке покриває весь спектр функціональних порушень пацієнтів, у тому числі отриманих внаслідок мінно-вибухових травм, і дозволяє відновлювати, зокрема, ходу, втрачені функції верхніх і нижніх кінцівок на високому технологічному рівні.

«Я відчуваю біль і велику вдячність цим неймовірним хлопцям. Я пишаюся ними і захоплююся, так само як увесь світ захоплюється ними. Я дійсно бажаю, щоб вони якомога швидше повернулись до повноцінного життя. Ми з Віктором будемо поширювати мережу таких центрів і для нас це дуже і дуже важливо», - сказала після спілкування з військовими Олена Пінчук.

По Україні вже 6 таких реабілітаційних центрів національної мережі RECOVERY працюють у Вінниці, Києві, два на Дніпропетровщині та два в Одесі. Найближчим часом усі 12 центрів RECOVERY запрацюють по всій Україні, що дасть можливість військовим з різних регіонів проходити якісну та безоплатну реабілітацію ближче до дому, поруч з рідними.

Команда лікарів реабілітаційного центру RECOVERY проводить індивідуальний аналіз кожного пацієнта та розробляє персоналізований план реабілітації. Все для того, щоб повернути якість життя поранених з урахуванням їхніх особливостей. Крім того, в межах проєкту RECOVERY, лікарі центрів проходять освітні тренінги, курси та семінари для забезпечення найвищих медичних стандартів реабілітаційної допомоги.

Фотогалерея
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter