24 Жовтня, 2022 09:54

Фонд Олени Пінчук розпочинає співпрацю з Жіночим ветеранським рухом

Фонд Олени Пінчук передасть Жіночому ветеранському руху 500 наборів для жінок, що знаходяться на передових позиціях та захищають країну. Серед них і артилеристки, і механіки-водійки, і снайперки, і штурмовички, і медики. Це жінки бойових та не бойових посад, різних звань і досвіду, але їх об’єднує одне – професіоналізм, який не має статі.
Фонд Олени Пінчук розпочинає співпрацю з Жіночим ветеранським рухом / Фонд Олени Пінчук

Щоб підтримати захисниць та зробити їх перебування на фронті більш комфортним, Фонд Олени Пінчук відповів на запит Жіночого ветеранського руху у придбанні наборів, що містять базовий набір медикаментів, інвідуальні предмети побуту, декілька засобів догляду за обличчям і предмети гігієни.  

«Наші дівчата на фронті відважні і незламні, на рівні з чоловіками вони захищають нашу батьківщину. І їхнім подвигом захоплюється усесь світ. Підтримка жінок завжди була пріоритетом у роботі Фонду. Тому для нашої команди є такою важливою  співпраця з Жіночим  ветеранським рухом, щоб напряму допомагати жінкам на фронті», – сказала Олена Пінчук. 

Запити військовослужбовиць Фонд отримує безпосередньо від Жіночого ветеранського руху, який системно займається правами жінок у війську та після служби.

Нагадаємо, що спільно з Жіночим ветеранським рухом ми зробили спецпроект у медіа «Жінки на війні»

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter