6 Грудня, 2017 10:39

Фонд Олени Пінчук розширив сферу своєї діяльності

Сьогодні, 6 грудня, Фонд Олени Пінчук оголосив, що боротьба зі СНІДом відтепер не буде єдиним напрямком його діяльності. В зв'язку з цим у назві організації більше не буде слова «АНТИСНІД». Але протидія епідемії ВІЛ/СНІДу залишиться однією з пріоритетних тем в роботі фонду. Основними напрямками його роботи будуть боротьба зі СНІДом і здоровий спосіб життя; менторські та освітні проекти, спрямовані на молодих дівчат і жінок; залучення в Україну найкращого міжнародного досвіду в гуманітарній сфері.
Фонд Олени Пінчук розширив сферу своєї діяльності / Фонд Олени Пінчук

Ця заява стала логічним продовженням тих змін, які відбулися за 14 років існування Фонду Олени Пінчук. Розпочавши свою роботу як єдина в Україні організація із боротьбі зі СНІДом, що працює за рахунок приватних коштів, фонд з готовністю реагував на виклики та проблеми, які виникали в суспільстві. Зберігаючи свою компетенцію в сфері охорони здоров'я, фонд реалізував кілька великих паралельних проектів. Серед них, наприклад, проект Віктора та Олени Пінчук «Медсанбат», присвячений тактичній медицині й підготовці військових медиків. Завдяки йому тисячі українських військових вижили на полі бою та зберегли своє здоров'я. Це й проект Safe Connection, присвячений активному та здоровому способу життя.

Але ключовою точкою відліку в новій історії фонду став проект «Я зможу!». В рамках цього проекту успішні жінки-лідери будуть ділитися своїм досвідом і знаннями з молодими жінками, які прагнуть розвиватися та досягати успіху в своїй професії. Надихаючи українських жінок і допомагаючи їм стати успішними в Україні, ініціатори проекту планують вплинути на розвиток всього суспільства. Проект втілюється в життя завдяки партнерству з Фундацією Кока-Кола.

Всього за 14 років своєї роботи Фонд Олени Пінчук спрямував на реалізацію благодійних проектів в Україні близько 20 мільйонів доларів.

Зміни торкнуться не тільки тематики роботи фонду, але й принципів його комунікації із зовнішнім світом. Буде змінено логотип фонду та його візуальний стиль. Але основні трансформації відбудуться в сфері digital комунікації – всі сторінки, які фонд вів у Facebook, будуть інтегровані в єдиний канал зв'язку з різними аудиторіями. Гнучка рубрикація та спеціально створений для них контент допоможуть зберегти точне таргетування й при цьому посилити ефект синергії різних проектів фонду в рамках загальної комунікаційної стратегії.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Павла Пімінова, директора з комунікації Фонду Олени Пінчук: +380 44 490 4805, [email protected].

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі