6 Березня, 2022 14:17

1000 індивідуальних медичних наборів передали військовим медикам та фахівцям

В рамках спільної ініціативи Віктора та Олени Пінчук Фонд згуртував сили з закупівлі засобів тактичної медицини для військових та військових лікарів
1000 індивідуальних медичних наборів передали військовим медикам та фахівцям / Фонд Олени Пінчук
24 лютого близько п’ятої години ранку Росія без попередження напала на сплячі міста України. У це ніхто не міг повірити, люди до останнього були переконані, що такий напад неможливий.

Сьогодні вже 11-й день мужньої боротьби українського народу проти російського загарбника. Горять міста, страждає мирне населення, діти. Весь світ спостерігає за цією жахливою трагедією і водночас за справжнім подвигом народу України, який, як Давид, не затремтів перед потужним Голіафом.

Усередині країни та по всьому світу організовані пункти допомоги цивільному населенню та біженцям з України, налагоджено збір допомоги медикам та військовим, працюють фонди, волонтерські організації.
Напад Росії стався одразу на кількох напрямках, були атаковані майже усі найбільші міста України, а згодом й малі міста і села, де немає жодних військових об’єктів. Бої не припиняються й зараз, а українські воїни мужньо захищають нашу землю.

Не зупиняє свою роботу і Фонд Олени Пінчук. Одразу після початку війни в рамках спільної ініціативи Віктора та Олени Пінчук Фонд згуртував сили з закупівлі засобів тактичної медицини для військових та військових лікарів. 1000 індивідуальних медичних наборів вже передано військовим медикам та фахівцям, які пройшли тренінг з надання першої медичної допомоги. Ці життєво необхідні набори були передані через добровольчу організацію парамедиків “Госпітальєри” і вже прямують до військових та у підрозділи тероборони.

Робота військових, медиків, волонтерів, фондів, штабів, ініціатив та безпосередньо Фонду Олени Пінчук продовжується і всі думки та дії спрямовані на досягнення нашої спільної перемоги!
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter