26 Березня, 2018 11:38

Телеведуча Слава Фролова розповіла львівським дівчатам про свій шлях до успіху

22 березня у львівському коворкінгу ITEAHub відбулася зустріч менторки проекту «Я зможу!» Слави Фролової з молодими львів’янками, які прагнуть побудувати успішну кар’єру та здобути нові можливості для професійного розвитку.
Телеведуча Слава Фролова розповіла львівським дівчатам про свій шлях до успіху / Фонд Олени Пінчук
Автор: Катерина Птаха

Виступ, який Слава назвала «Дій! Про перемогу, падіння, завмирання та стрибок!», був присвячений ролі жінки у суспільстві та тим можливостям, які є у сучасних молодих дівчат для подолання бар’єрів і досягнення успіху у будь-якій сфері життя – бізнесі, мистецтві, політиці чи соціальній діяльності. Слава також розповіла учасницям зустрічі про свої життєві помилки та про свій досвід їх виправлення.

Слава Фролова: «Дякую проекту #язможу за те, що спонукає жінок шукати відповіді на ті питання, які були посаджені під замок батьками, чоловіком, суспільством чи самим собою. Острах зізнатися собі у тому, що я, саме я здатна, варта та обрана вершити великі справи, сковує більшість українських жінок та позбавляє їх власного шляху та щастя».

Зустріч з менторкою проекту «Я зможу!» тривала 2,5 години і у ній взяли участь 150 молодих жінок.

Слава Фролова — відома телеведуча, учасниця журі талант шоу, засновниця фонду підтримки і розвитку молодого мистецтва України та культурно-соціального проекту «Арт-Пікнік».

Проект «Я зможу!» створений для того, щоб жінки, які стали відомими завдяки своїй успішній роботі в політиці, бізнесі, моді, соціальних та благодійних проектах, могли ділитися досвідом та знаннями з молоддю, підтримувати молодих жінок, які знаходяться на початку свого шляху, допомагати їм досягти успіху у кар’єрі. Щоб доєднатися до проекту, необхідно зайти на сайт ican.org.ua та відправити заявку на запрошення спікерів проекту в українські школи та виші або відправити запит на менторство. Фотогалерея
Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter

Матеріали по темі