13 Жовтня, 2014 08:14

СЦЕНАРИЙ 150_2

Назва: Футболка.

Хлопець, на вигляд років 10, у футболці «Роналдо №7» миє лобове скло машині, яка зупинилася на перехресті перед світлофором. Раптом з-за рогу вилітає футбольний м’яч і летить прямо в бік автівки, над якою схилився хлопчак. Той робить великі очі та майстерно вистрибує, відбиваючи м’яч від скла головою, в бік тротуару. Водій піднімає великий палець (типу – класно!) та беззвучно дякує.

Голос за кадром: «Неважливо, ким ти є зараз. Важливо те, ким ти хочеш стати колись...».

У кімнаті з прочиненим вікном пристрасно цілуються юнак років 18 – у футболці «Мессі №10» – з дівчиною. У дворі, під вікнами стоять його друзі – у футбольній формі з м’ячем в руках. Один з них дивиться вгору і голосно – щосили – свистить. Юнак, не відриваючись від поцілунку, агресивно показує кулак друзям у вікно, тягне дівчину вглиб кімнати і починає гарячково розстібати на ній сорочку.

Друзі якусь мить чекають, потім той, хто тримав м’яча, ставить його на землю і влучним ударом б’є у відкрите вікно.

Юнак боковим зором бачить м’яч, так само, не відриваючись від дівчини, вже в кімнаті зупиняє його ногою, кілька разів набиває носком та, прицілившись, повертає м’яч через вікно на вулицю. Ще дужче притуляє до себе дівчину, скидає футболку «Мессі №10» та жбурляє її на підлогу. Довгий ЗТМ.

Цвинтар. На хресті, що стоїть над свіжою могилою, почеплена синя футболка. На спині футболки криво, з балончику, від руки злобно виведено «Ніхто №00».

Голос за кадром: «Відібрати у себе майбутнє – значно легше, ніж ти думаєш. Користуйся презервативами, якщо не хочеш, щоб ця історія була написана саме про тебе».

Если вы нашли ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter